EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
VIAC
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
EURO U21 2025
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Viktória Chladoňová
Lukáš Kubiš
Giro d'Italia
Tour de France
Vuelta a Espaňa
MS v cyklistike
Peter Sagan
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Chladoňová pri debute nesklamala, jej kolegyňa zúri. Ako môžu byť takí amatéri?
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Korčuľuje lepšie ako otec. Známe hokejové meno môže zaznieť na drafte po 26 rokoch
2.
2
Futbalové prestupy ONLINE: Slovan má vyhliadnutú náhradu za Takáča, City naďalej posiluje (11. jún)
3.
3
Z basketbalu zmizne tradičná značka, aj Inter sa mení na Slovan. V hokejovom logu už nebude orol
4.
4
Ktorý Slovák je najrýchlejší a má najtvrdšiu strelu? Z jeho čísiel blikajú oči, tvrdí tréner
5.
5
Kde sledovať zápas Slovensko - Španielsko? Program EURO U21 2025 na dnes (streda, 11. jún)
6.
6
ONLINE: Slovensko - Španielsko dnes, EURO U21 2025 LIVE (skupina A)
7.
7
Tréner treťoligistu končí. Vadí mu nedotknuteľnosť rozhodcov, ale chlapsky priznal chybu
Cyklistika
Viktória Chladoňová
Lukáš Kubiš
Giro d'Italia
Tour de France
Vuelta a Espaňa
MS v cyklistike
Peter Sagan
VIDEO: Pripísal si najväčšie víťazstvo v kariére. Mladý Španiel predviedol fenomenálny útok
ut 18:23
VIDEO: Víťaz 2. etapy vedie aj celkové poradie. Z trónu zosadil veľkého favorita
po 18:24
Čakal som, že ma chytia, priznal senzačný víťaz. Kubiš nemal svoj deň a výrazne zaostal
po 17:55
Chladoňová potvrdzuje veľký potenciál. Už tretie etapové preteky ukončila v TOP 10
ne 16:15
VIDEO: Pogačar úradoval hneď v prvej etape. Critérium du Dauphiné začal triumfom v špurte
ne 15:33
∙
5
VIDEO: Víťaz 2. etapy vedie aj celkové poradie. Z trónu zosadil veľkého favorita
Čakal som, že ma chytia, priznal senzačný víťaz. Kubiš nemal svoj deň a výrazne zaostal
Chladoňová potvrdzuje veľký potenciál. Už tretie etapové preteky ukončila v TOP 10
VIDEO: Pogačar úradoval hneď v prvej etape. Critérium du Dauphiné začal triumfom v špurte
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Cyklistika
»
Chladoňová pri debute nesklamala, jej kolegyňa zúri. Ako môžu byť takí amatéri?
Otomatik - 81.89.49.55
CloudFlare DNS
Türk Telekom DNS
Google DNS
Open DNS
OSZAR »